با استفاده از فناوری مهندسی پروتئین ....................
1 )
آمیلازهایی ساخته شدهاند که نسبت به آمیلازهای طبیعی توانایی تجزیه نشاسته به ذرات کوچکتری را دارند.
2 )
اینترفرونهایی ساخته میشوند که فعالیت آنها به اندازه اینترفرونهای ساخته شده با مهندسی ژنتیک است.
پلاسمینهایی ساخته میشود که کارآمدتر از پلاسمین طبیعی از سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکند.
4 )
برای ساخت پروتئینهای جدید، حداقل جای 2 اسید آمینه پروتئین قبلی باید با هم عوض شود.
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!