گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

هر پروتئین با ویژگی آنزیمی که در بخش‌های مختلف صنعتی مانند صنایع غذایی، نساجی و تولید شوینده‌ها کاربرد دارد ...... .

1 ) 

با کمک روش‌های مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین طراحی و تولید می‌شود.

2 ) 

 مولکول‌های سلولز را به قطعات کوچک‌تر تجزیه می‌کند.

3 ) 

توسط یاخته‌هایی با توانایی عبور از نقاط وارسی چرخه یاخته‌ای، تولید می‌شود.

4 ) 

برخلاف آنزیم موجود در بزاق ملخ، در دماهای بالا غیرفعال نمی‌شوند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آمیلاز آنزیمی است که در بخش‌های مختلف صنعتی مانند صنایع غذایی، نساجی و تولید شوینده‌ها کاربرد دارد. منبع تولید این آنزیم‌ها می‌تواند به کمک مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین باشد. در طبیعت باکتری‌های گرمادوست در چشمه‌های آب گرم دارای آمیلازهایی هستند که پایداری بیشتری در برابر گرما دارند. کشت انبوه این میکروارگانیسم‌ها (بدون فناوری مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین) نیز منبعی برای تولید انبوه این آمیلازهایی صنعتی است.

بررسی سایر گزینه‌ها:

گزینه 1: در مورد آمیلازهایی تولیدشده توسط باکتری‌های گرمادوست صادق نیست.

گزینه 2: پیش ماده آنزیم آمیلاز نشاسته و گلیکوژن است. سلولز توسط آنزیم سلولاز تجزیه می‌شود.

گزینه 3: در مورد آمیلازهایی تولیدشده توسط باکتری‌های گرمادوست صادق نیست. توانایی عبور از نقاط وارسی چرخه یاخته‌ای از ویژگی‌های یاخته‌های یوکاریوتی است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

جلال الدین گنج خانلو