گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

هر پروتئین با ویژگی آنزیمی که در بخش‌های مختلف صنعتی مانند صنایع غذایی، نساجی و تولید شوینده‌ها کاربرد دارد ...... .

1 ) 

با کمک روش‌های مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین طراحی و تولید می‌شود.

2 ) 

 مولکول‌های سلولز را به قطعات کوچک‌تر تجزیه می‌کند.

3 ) 

توسط یاخته‌هایی با توانایی عبور از نقاط وارسی چرخه یاخته‌ای، تولید می‌شود.

4 ) 

برخلاف آنزیم موجود در بزاق ملخ، در دماهای بالا غیرفعال نمی‌شوند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آمیلاز آنزیمی است که در بخش‌های مختلف صنعتی مانند صنایع غذایی، نساجی و تولید شوینده‌ها کاربرد دارد. منبع تولید این آنزیم‌ها می‌تواند به کمک مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین باشد. در طبیعت باکتری‌های گرمادوست در چشمه‌های آب گرم دارای آمیلازهایی هستند که پایداری بیشتری در برابر گرما دارند. کشت انبوه این میکروارگانیسم‌ها (بدون فناوری مهندسی ژنتیک و مهندسی پروتئین) نیز منبعی برای تولید انبوه این آمیلازهایی صنعتی است.

بررسی سایر گزینه‌ها:

گزینه 1: در مورد آمیلازهایی تولیدشده توسط باکتری‌های گرمادوست صادق نیست.

گزینه 2: پیش ماده آنزیم آمیلاز نشاسته و گلیکوژن است. سلولز توسط آنزیم سلولاز تجزیه می‌شود.

گزینه 3: در مورد آمیلازهایی تولیدشده توسط باکتری‌های گرمادوست صادق نیست. توانایی عبور از نقاط وارسی چرخه یاخته‌ای از ویژگی‌های یاخته‌های یوکاریوتی است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

حسین نیکخواه