گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

به‌طورمعمول، کدام‌یک در فناوری مهندسی پروتئین انجام نمی‌شود؟

1 ) 

تغییر یک یا گروهی از آمینواسیدها به‌منظور جلوگیری از تشکیل نوعی پیوند در ساختار پروتئین

2 ) 

تغییر توالی آمینواسیدی به‌منظور افزایش مدت‌زمان فعالیت نوعی پروتئین در خوناب

3 ) 

تغییر توالی آمینواسیدی نوعی آنزیم پروتئینی با کارایی صنعتی، به‌منظور تولید آنزیم حساس به گرما

4 ) 

تغییر یک یا گروهی از آمینواسیدها به‌منظور تشکیل نوعی پیوند در ساختار پروتئین

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

می‌توان با انجام تغییرات دلخواه در ساختار پروتئین، ویژگی‌های آن را بهبود داد. انجام چنین تغییراتی روی پروتئین که به آن مهندسی پروتئین گفته می‌شود، نیازمند شناخت کامل از ساختار و عملکرد آن پروتئین است. با توجه به اینکه بسیاری از فرآیندهای صنعتی در دماهای بالا انجام می‌شود، بنا به راین استفاده از آنزیم‌های مقاوم‌به‌گرما ضرورت دارد.

بررسی سایر گزینه‌ها:

گزینه 1: وقتی پروتئین اینترفرون طبیعی به روش مهندسی ژنتیک در باکتری تولید شود (بدون اینکه تغییری در توالی آمینواسیدی آن ایجاد شود)، فعالیت بسیار کمتری نشان می‌دهد. این کاهش فعالیت به دلیل تشکیل نوعی پیوند نادرست هنگام ساخته‌شدن در باکتری است. به کمک مهندسی پروتئین می‌توان یکی از آمینواسیدهای اینترفرون را طوری تغییر داد تا مانع از تشکیل این پیوند نامناسب شد.

گزینه 2: پلاسمین کاربرد درمانی دارد، اما مدت اثر آن در پلاسما خیلی کوتاه است. به کمک مهندسی پروتئین می‌توان در توالی پلاسمین، یک آمینواسید را با آمینواسید دیگر جانشین کرد تا مدت‌زمان فعالیت پلاسمایی و اثرات درمانی آن افزایش یابد.

گزینه 4: گاهی در مهندسی پروتئین به‌منظور افزایش مقاومت دمایی یک پروتئین، توالی آمینواسیدی را طوری تغییر می‌دهند که نوعی پیوند در ساختار آن تشکیل شود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

حمید سیاح