پودمان 5: تولید فراوردههای خمیری
                                تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
                یازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
چرا در تولید رشته آشی معمولاً از آرد ستاره یا نول استفاده میشود؟
2 )
رنگ تیره مناسب3 )
وجود سبوس بیشتر4 )
مقاومت در برابر خشککردنپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                        