گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا در فرآیند خشک‌کردن پاستا، افزایش تدریجی دما اهمیت دارد؟

1 ) 

جلوگیری از رشد کپک

2 )  جلوگیری از ترک خوردگی محصول 

3 ) 

کاهش هزینه انرژی

4 ) 

بهبود طعم

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

افزایش تدریجی دما سبب می‌شود رطوبت به آرامی خارج شود و ترک خوردگی کاهش یابد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!