گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در باکتری اشرشیاکولی، آنزیم‌های لازم برای تجزیه لاکتوز ........... آنزیم‌های لازم برای تجزیه مالتوز ........

1 ) 

همانند - بر روی دنایی قرار دارند که یک جایگاه آغاز و یک جایگاه پایان همانندسازی دارد. 

2 ) 

برخلاف - از روی یک رنای پیک سه ژنی که دارای سه رمزه آغاز ترجمه و سه رمزه پایان ترجمه است تولید می‌شود.

3 ) 

 همانند - باعث افزایش غلظت منوساکاریدها درمیان‌یاخته باکتری می‌شوند و به تولید ATP کمک می‌کنند.

4 ) 

برخلاف ۔ اگر مولکول‌های غیرپروتئینی که دارای جایگاه فعال هستند وجود نداشته باشند، تولید نخواهند شد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

قند مصرفی ترجیحی باکتری اشرشیاکولی، گلوکز است اما:

الف) اگر گلوکز در محیط نباشد و لاکتوز در محیط باشد، به‌ناچار از این قند استفاده می‌کند.

ب) اگر مالتوز در محیط باکتری باشد، از این قند هم می‌تواند استفاده کند. هر دو قند لاکتوز (قند شیر) و مالتوز، دی ساکارید هستند و توسط آنزیم‌های تجزیه‌کننده ابتدا به منوساکارید تجزیه می‌شوند تا بتوانند در فرآیند تنفس یاخته‌ای مورداستفاده قرار گیرند.

 بررسی سایر گزینه‌های

گزینه 1: نادرست. آنزیم‌های لازم برای تجزیه مالتوز و لاکتوز همگی پروتئینی هستند و ژن‌هایشان بر روی دنا قرار دارد نه خودشان!

گزینه 2: نادرست. آنزیم‌های لازم برای تجزیه لاکتوز و مالتوز هرکدام از روی رنای پیک که رونوشت 3 ژن را دارد ساخته می‌شوند.

گزینه 4: نادرست. اگر آنزیم غیرپروتئینی (رنای رناتنی در ساختار ریبوز) وجود نداشته باشد، هیچ‌کدام از آنزیم‌های پروتئینی ازجمله آنزیم‌های لازم برای تجزیه لاکتوز و مالتوز هم تولید نمی‌شوند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

حمید سیاح