نكته: برای رسم نمودار $f(x)+k$، اگر $k\rangle 0$، كافی است نمودار تابع $f(x)$ را $k$ واحد در راستای قائم بهسمت بالا انتقال دهيم و برای $k\langle 0$ اين انتقال بهسمت پايين انجام شود.
نكته: برای رسم نمودار $y=f(x+k)$ ، اگر $k\rangle 0$، كافی است نمودار تابع $f(x)$ را $k$ واحد در جهت افقی بهسمت چپ انتقال دهیم و برای $k\langle 0$ این انتقال بهاندازهی $\left| k \right|$ واحد به سمت راست انجام میشود.
نکته: اگر عرض نقاط تابع $y=f(x)$ را قرينه كنيم، نقاط تابع $y=-f(x)$ به دست میآيند. بنابراين نمودار تابع $y=-f(x)$ قرينهی نمودار تابع $y=f(x)$ نسبت به محور $x$ است.
نکته: اگر طول نقاط تابع $y=f(x)$ را قرينه كنيم، نقاط تابع $y=f(-x)$ بهدست میآيند. بنابراين نمودار تابع $y=f(-x)$ قرينهی نمودار تابع $y=f(x)$ نسبت به محور $y$ است.
میدانیم برای رسم $y=-f(-x)$ كافی است نمودار $f$ را نسبت به مبدأ مختصات قرينه كنيم. چون نمودار تابع از ناحيهی چهارم عبور میكند، پس قرينهی آن نسبت به مبدأ مختصات حتماً از ناحيهی دوم عبور میكند.
برای رسم $y=-f(x)-1$ ابتدا $f$ را نسبت به محور طولها قرينه میكنيم، سپس آن را يك واحد به سمت پايين انتقال میدهيم، در اين حالت از ناحيهی دوم عبور نمیكند.
برای رسم $f(1-x)=f(-(x-1))$ ابتدا نمودار $f$ را نسبت به محور $y$ها قرينه كرده و آن را يك واحد بهسمت راست منتقل میكنيم. در اين حالت نيز نمودار از ناحيهی دوم عبور نمیکند.