گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  آیا شما ربات هستید؟

گیرنده‌های شیمیایی تشخیص‌دهنده‌ی حس بویایی و چشایی در انسان، دارای چه مشخصه‌ای هستند؟

1 ) 

در تشکیل اعصاب حسی نقش مهمی دارند.

2 )  در درک درست مزه‌ی غذاها نقش مهمی دارند.

3 ) 

در پی خم شدن مژک‌هایشان تحریک می‌شوند.

4 ) 

برای عملکرد صحیح خود به فعالیت غدد بزاقی نیاز دارند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

گیرنده‌های بویایی و چشایی هر دو بر درک درست از مزه‌ی غذاها اثر دارند. گیرنده‌های چشایی نقش اصلی را در درک مزه‌ی غذاها برعهده دارند. گیرنده‌های بویایی نیز اثر کمی بر درک مزه‌ی غذاها دارند.

1‏) گیرنده‌های بویایی در تشکیل عصبی بویایی نقش دارند، ولی گیرنده‌های چشایی در تشکیل اعصاب حسی نقش ندارند.

3‏) هیچ‌یک از این گیرنده‌ها در پی خم شدن مژک‌هایشان تحریک نمی‌شوند.

4‏) گیرنده‌های چشایی برای عملکرد خود به ترشح بزاق و فعالیت غدد بزاقی نیاز دارند، اما گیرنده‌های بویایی نه.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

نادر شکفته جولاندان