گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  آیا شما ربات هستید؟
  فرم معتبر نیست.

حاصل $ \left[(5^{-1}+ 3^{-1})^{-1} \div (3^{-2}-4^{-1}) \right]^{-1} $  برابر است با: 

1 ) 

$ \frac{-27}{2} $

2 ) 

$ \frac{27}{2} $

3 ) 

$ \frac{-2}{27} $

4 ) 

$ \frac{2}{27} $

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

$ \left[(5^{-1}+ 3^{-1})^{-1} \div (3^{-2}-4^{-1}) \right]^{-1}=\left[(\frac{1}{5}+ \frac{1}{3})^{-1} \div (\frac{1}{9}-\frac{1}{4}) \right]^{-1} =\left[(\frac{8}{15})^{-1} \div (\frac{-5}{36}) \right]^{-1} =\left[(\frac{15}{8} \div (\frac{-5}{36} \right]^{-1}= \left[(\frac{15}{8} \times (\frac{-36}{5} \right]^{-1}=(\frac{-27}{2})^{-1}=\frac{-2}{27}$

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

سجاد ایمانی زردخانه