گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

برای افزایش دمای 200 گرم روغن زیتون از ${25^ \circ }C$ به $75{}^ \circ C$، 19700 ژول گرما لازم است در حالی که برای افزایش دمای 200 گرم آب ${25^ \circ }C$ به $75{}^ \circ C$، 41800 ژول گرما نیاز است.

الف) ظرفیت گرمایی ویژه این نمونه روغن و ظرفیت گرمایی آب را محاسبه کنید.
ب) پختن تخم مرغ در آب $75{}^ \circ C$ سریع‌تر اتفاق می‌افتد یا در روغن زیتون $75{}^ \circ C$؟چرا؟

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

الف)

$\eqalign{
  & Q = mc\Delta \theta   \cr 
  & C = \frac{{19700}}{{200 \times (75 - 25)}} = 1/97  \cr 
  & Q = C\Delta \theta  \to C = \frac{{41800}}{{50}} = 836 \cr} $

ب) آب ـ زیرا گرمای ویژه آب بزرگتر است و برای تغییر دمای ${50^ \circ }C$ به گرمای بیشتری نیاز است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

مرتضی اوحدی فر