گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا استفاده از آرد با گلوتن خیلی زیاد همیشه مناسب نیست؟

1 ) 

چون باعث کاهش رنگ پوسته می‌شود

2 )  چون بافت را بیش از حد جویدنی می‌کند 

3 ) 

چون تخمیر را متوقف می‌کند

4 ) 

چون رطوبت نان را کاهش می‌دهد

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

گلوتن بسیار زیاد می‌تواند بافت را سفت و کشسان کند که برای همه نوع نان مناسب نیست.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!