گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر در نان حجیم از آرد با گلوتن خیلی بالا و بدون استفاده از بخار در پخت استفاده شود، چه نتیجه‌ای حاصل می‌شود؟

1 )  پوسته نرم و بافت کشسان بیش از حد

2 ) 

پوسته ترد و حجم کم

3 ) 

رنگ روشن پوسته

4 ) 

تخمیر کندتر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

گلوتن زیاد بافت را بسیار کشسان می‌کند و نبود بخار باعث خشک‌شدن سریع پوسته می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!