گاما رو نصب کن!

{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

کدام گزینه در رابطه با آمیلاز نادرست است؟

1 ) 

افزایش مقدار نشاسته در محیط همواره باعث افزایش سرعت آنزیم نمی‌شود.

2 ) 

تغییر pH می‌تواند پیوند بین آمینواسیدهای آنزیم را دستخوش تغییر کند.

3 ) 

آمیلازهای ساخته شده با مهندسی پروتئین مقاومت بیشتری در برابر تغییر شکل دارند.

4 ) 

آنزیم‌های تولید شده با زیست فناوری نسبت آنزیم‌های طبیعی شکل متفاوتی ندارند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آنزیم‌های تولید شده با مهندسی پروتئین، نسبت به آنزیم‌های طبیعی در یک یا چند آمینواسید متفاوت هستند و به تبع آن شکل متفاوتی دارند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

ندا راد