گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در خصوص برش خلالی، کدام گزینه صحیح نیست؟

1 ) 

در یک طرف هویج، برای ثابت نگه داشتن آن، یک لایه برش نازک بدهید.

2 ) 

می توانید برش ها را به صورت اشکال مثلث متساوی الاضلاع یا مثلث قائم الزاویه دهید تا خلال های زیباتری داشته باشید.

3 ) 

سمت برش خورده را روی تخته برش قرار دهید.

4 ) 

هویج را به صورت ورقه هایی به ضخامت دو میلی متر، برش طولی یکنواخت بدهید.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

اینکه یک طرف هویج را به صورتی نازک برش دهیم تا ثابت نگه داشته شود، جزو مراحل برش خلالی است. سمت برش خورده را روی تخته قرار می دهیم. هویج را به شکل ورقه با ضخامت دو میلی متر، برش طولی یکنواختی می دهیم. اما اگر برش ها به شکل مثلثی باشد، دیگر به محصول، برش خلالی نمی گویند و از حالت خلالی بودن خارج می شود؛ لذا این مرحله، جزو مراحل برش خلالی نیست.

تحلیل ویدئویی تست

فاطمه ابوالی