گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرآیندهای مهندسی پروتئین، تنها ......... .

1 ) 

با برداشتن قسمتی از ژن یک پروتئین، می‌توان پروتئین جدید ایجاد کرد.

2 ) 

 با ترکیب بخش‌هایی از ژن‌های مربوط به پروتئین‌های متفاوت، محصول جدید تولید کرد.

3 ) 

پروتئین پایدار در مقابل گرما و تغییرات pH تولید کرد.

4 ) 

با شناخت کامل ساختار و عملکرد پروتئین خاص می‌توان عملکرد آن را بهبود بخشید.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

می‌توان با انجام تغییرات دلخواه در ساختار پروتئین، ویژگی‌های آن را بهبود داد. انجام چنین تغییراتی روی پروتئین که به آن مهندسی پروتئین گفته می‌شود، بدون شناخت کامل از ساختار و عملکرد پروتئین، نمی‌توان خصوصیات آن را تغییر داد.

بررسی سایر گزینه‌ها:

گزینه‌های 1 و 2: در فرآیندهای مهندسی پروتئین تغییرات روی پروتئین می‌تواند جزئی یا کلی باشد. تغییرات جزئی در حد یک یا چند آمینواسید در مقایسه با پروتئین طبیعی است. تغییرات عمده، گسترده‌تر است و می‌تواند شامل برداشتن قسمتی از ژن پروتئین تا ترکیب بخش‌هایی از ژن‌های مربوط به پروتئین‌های متفاوت باشد.

گزینه 3: از تغییرات و اصلاحات مفید در فرآیند مهندسی پروتئین می‌توان به افزایش پایداری پروتئین در مقابل گرما و تغییرات pH، افزایش حداکثری سرعت واکنش و تمایل آنزیم برای اتصال به‌پیش ماده اشاره کرد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

مریم سجودی