گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر در تولید کیک مقدار تخم مرغ کمتر از حد لازم استفاده شود، چه اتفاقی می‌افتد؟

1 ) 

بافت کیک نرم‌تر می‌شود

2 )  حجم کاهش یافته و بافت سفت و شکننده می‌شود

3 ) 

سطح کیک تیره‌تر می‌شود

4 ) 

رطوبت محصول افزایش می‌یابد

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

تخم مرغ به دلیل پروتئین و چربی نقش مهمی در ایجاد حجم، قوام و نرمی دارد. کمبود آن بافت را خشک و سفت می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!