مطابق شکل زیر و با استفاده از قانون بازتاب عمومی امواج، داریم:
$\begin{align} & 2\hat{\alpha }+\hat{N}={{180}^{{}^\circ }}\Rightarrow \hat{N}={{180}^{{}^\circ }}-2\hat{\alpha }\,\,\,\,\,\,\,\,\,(1) \\ & 2\hat{\gamma }+\hat{M}={{180}^{{}^\circ }}\Rightarrow \hat{M}=180-2\hat{\gamma }\,\,\,\,\,\,\,\,\,\,\,(2) \\ & \hat{\alpha }+\hat{\beta }+\hat{\gamma }={{180}^{{}^\circ }}\Rightarrow \hat{\beta }={{180}^{{}^\circ }}-(\hat{\alpha }+\hat{\gamma })\,\,\,(3) \\ \end{align}$
با توجه به این که در مثلث، زاویهٔ خارجی برابر با مجموع دو زاویهٔ داخلی غیر مجاور است. داریم:
$\begin{align} & \hat{x}=\hat{N}+\hat{M}\xrightarrow{(1),(2)}\hat{x}={{180}^{{}^\circ }}-2\hat{\alpha }+{{180}^{{}^\circ }}-2\hat{\gamma } \\ & =2\left( {{180}^{{}^\circ }}-(\hat{\alpha }+\hat{\gamma }) \right)\xrightarrow{(3)}\hat{x}=2\hat{\beta } \\ \end{align}$