گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه، در مورد قندی که باکتری اشرشیاکلای برای تجزیه آن از تنظیم منفی رونویسی استفاده می‌کند، صحیح است؟

1 ) 

این قند توانایی عبور از غشای یاخته‌ای (غشای سلولی) را ندارد.

2 ) 

تنها 3 ژن در ارتباط با تنظیم تجزیهٔ این قند در این باکتری هستند.

3 ) 

این قند برخلاف قند مصرفی ترجیحی این باکتری، دی‌ساکارید است.

4 ) 

آنزیم‌های تجزیه کننده این قند و قند مصرفی ترجیحی در این باکتری، همگی یکسان می‌باشند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بررسی گزینه‌ها:

1) قند مورد سؤال، لاکتوز است. این قند اگر در محیط وجود داشته باشد، وارد باکتری شده و به پروتئین مهارکننده متصل می‌شود. پس توانایی عبور از غشا یاخته‌ای را دارد.

2) محصولات سه ژن مربوط به تجزیهٔ لاکتوز، تجزیهٔ این قند را در باکتری ممکن می‌کنند. اما به جز ژن‌های مربوط به این آنزیم‌ها، ژن سازنده پروتئین مهارکننده هم در تنظیم تجزیه این قند مؤثر است.

3) لاکتوز (قند شیر) برخلاف گلوکز، دی ساکارید است. آنزیم‌های تجزیه کننده لاکتوز و گلوکز با یک دیگر متفاوت هستند.

4) آنزیم‌های تجزيه كننده لاكتوز و گلوكز با يک‌ديگر متفاوت هستند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

ندا راد