گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدامیک از عوامل زیر باعث کاهش کیفیت حسی رشته می‌شود؟

1 )  استفاده از آرد کهنه 

2 ) 

بسته‌بندی پلی‌اتیلن

3 ) 

خشک‌کردن در دمای مناسب

4 ) 

استراحت کافی خمیر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آرد کهنه بوی ماندگی ایجاد می‌کند و کیفیت طعم رشته را کاهش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!