گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در ارتباط با واکنش آب‌کافت ماده‌ای که عامل بوی خوش آناناس است، کدام گزینه صحیح می‌باشد؟

1 ) 

در یکی از محصولات آن، بخش ناقطبی بر بخش قطبی غلبه دارد.

2 ) 

یکی از فراورده‌های آن با فراوردهٔ آب‌کافت استر موجود در انگور یکسان است.

3 ) 

یکی از واکنش‌دهنده‌های آن، مهم‌ترین حلال آلی است.

4 ) 

الکل حاصل از این واکنش با الکل حاصل از آب کافت استر موجود در سیب یکسان است.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

اتیل بوتانوات عامل بو و مزهٔ خوش آناناس است.

آب‌کافت: شکل پایین صفحه!

استر موجود در انگور نیز اتیل هپتانوات است كه پس از آبکافت، اتانول و هپتانوئیک اسید تولید می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

مرتضی اوحدی فر