گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.
  آیا شما ربات هستید؟

چه تعداد از مطالب زیر در مورد بنزوییک اسید درست است؟

آ) تفاوت جرم مولی آن و آلدهید موجود در بادام، مانند تفاوت جرم مولی ساده‌ترین آلدهید و ساده‌ترین اسید آلی است.

ب) استفاده از آن در صنایع غذایی سبب افزایش زمان ماندگاری و کیفیت مواد غذایی می‌شود.

پ) نسبت شمار جفت الکترون‌های پیوندی به شمار جفت الکترون‌های ناپیوندی آن برابر با 4/5 است.

ت) از واکنش آن با ساده‌ترین الکل، استر موجود در گل یاسمن به دست می‌آید.

1 ) 

4

2 ) 

3

3 ) 

2

4 ) 

1

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

عبارت‌های «آ» و «ب» درست هستند.

آ) تفاوت جرم مولی بنزوییک اسید $({{C}_{7}}{{H}_{6}}{{O}_{2}})$ و آلدهید موجود در بادام $({{C}_{7}}{{H}_{6}}O)$ مانند تفاوت جرم مولی ساده‌ترین آلدهید $(C{{H}_{2}}O)$ و ساده‌ترین اسید آلی $(C{{H}_{2}}{{O}_{2}})$ به اندازه‌ی جرم مولی یک اتم اکسیژن است.

ب) بنزوییک اسید نوعی نگهدارنده است و استفاده از آن در صنایع غذایی سبب افزایش زمان ماندگاری و کیفیت مواد غذایی می‌شود.

پ) 

شمار جفت الکترون‌های پیوندی $=\frac{7(4)+6(1)+2(2)}{2}=19$

شمار جفت الکترون‌های ناپیوندی (ناشی از اکسیژن) $=2(2)=4$

نسبت مورد نظر برابر با $\frac{19}{4}=4/75$ است.

ت) بوی خوش گل یاسمن به دلیل وجود نوعی استر با فرمول مولکولی ${{C}_{9}}{{H}_{10}}{{O}_{2}}$ است. از واکنش بنزوییک اسید $({{C}_{7}}{{H}_{6}}{{O}_{2}})$ با ساده‌ترین الکل $(C{{H}_{3}}OH)$، استری با فرمول ${{C}_{8}}{{H}_{8}}{{O}_{2}}$ به دست می‌آید.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

کیان مرادی