کدامیک از گزینههای زیر درست میباشد؟
1 )
طعم و بوی گشنیز و رازیانه به ترتیب به دلیل وجود گروههای عاملی اتری و هیدروکسیل میباشد.
2 )
گروههای عاملی موجود در دارچین و زردچوبه به ترتیب مشابه گروههای عاملی موجود در میخک و بادام میباشد.
اگر فرمول مولکولی دو ترکیب با هم یکسان باشد، لزوماً گروه عاملی موجود در آنها مشابه نمیباشد.
4 )
در ایزومرها، شمار و نوع اتمهای سازنده و محتوای انرژی یکسان است، اما خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت است.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!