گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام‌یک از گزینه‌های زیر درست می‌باشد؟

1 ) 

طعم و بوی گشنیز و رازیانه به ترتیب به دلیل وجود گروه‌های عاملی اتری و هیدروکسیل می‌باشد.

2 ) 

گروه‌های عاملی موجود در دارچین و زردچوبه به ترتیب مشابه گروه‌های عاملی موجود در میخک و بادام می‌باشد.

3 ) 

اگر فرمول مولکولی دو ترکیب با هم یکسان باشد، لزوماً گروه عاملی موجود در آنها مشابه نمی‌باشد.

4 ) 

در ایزومرها، شمار و نوع اتم‌های سازنده و محتوای انرژی یکسان است، اما خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت است.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

1) طعم و بوی گشنیز و رازیانه به ترتیب به دلیل وجود گروه‌های عاملی هیدروکسیل و اتری می‌باشد.

2) گروه‌های عاملی موجود در دارچین و زردچوبه به ترتیب مشابه گروه‌های عاملی موجود در بادام و میخک می‌باشد.

4) در ایزومرها، شمار و نوع اتم‌های سازنده یکسان است، اما محتوای انرژی و خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت است. 

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

مرتضی اوحدی فر