چه تعداد از موارد زیر، در رابطه با آمینواسیدها صحیح است؟
الف) ماهیت شیمیایی هر گروه متصل به کربن مرکزی آنها، در شکل دهی به پروتئینها اثرگذار است.
ب) در طبیعت بیش از 20 نوع آمینواسید یافت میشود و تنها 20 نوع آن در تولید پروتئین ها به کار میروند.
ج) ویژگی منحصر به فرد هر یک از آنها، وابسته به وجود یک گروه آمینی و یک گروه اسیدی کربوکسیل میباشد.
د) آخرین آمینواسید هر زنجیرۀ پلی پپتیدی به هنگام شرکت در تشکیل پیوند پپتیدی، تنها یک هیدروژن از دست میدهند.
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!