صورت سوال چی میگه؟ یاختۀ کشنده طبیعی و لنفوسیت های T ،اینترفرون نوع 2 را ترشح میکنند. تنها مورد ب، فقط درباره برخی یاخته های ترشح کننده اینترفرون نوع 2 صحیح است.
بررسی همۀ موارد:
الف. درشت خوارها نوعی بیگانه خوار هستند که میتوانند درون سیتوپلاسم خود ریزکیسه هایی داشته باشند که واجد ویروسهای خنثی شده توسط پادتن ها هستند. این یاخته ها، توسط یاخته های کشندۀ طبیعی که به صورت غیراختصاصی یاخته های آلوده به ویروس را مورد تهاجم قرار میدهند، مورد تهاجم قرار نمیگیرند! در ضمن لنفوسیت های T هم این یاخته ها را در شرایط طبیعی مورد تهاجم قرار نمیدهند!
ب. بیماری آنفلوانزای پرندگان یک بیماری ویروسی است که در آن دستگاه ایمنی بیش از حد معمول فعالیت میکند و لنفوسیت های T بیش از حد اندازه تولید میشوند. این لنفوسیت ها به شش ها حمله میکنند و میتوانند منجر به مرگ مبتلایان شوند. با توجه به این توضیحات میتوان گفت این مورد فقط برای لنفوسیت های T صدق میکند.
ج. همۀ گویچه های سفید میتوانند از طریق فرایند دیاپدز از مویرگ های خونی خارج شوند؛ پس این مورد برای هر دو نوع یاخته صدق میکند. طی دیاپدز، یاخته برای عبور از فضای بین یاخته های پوششی دیوارۀ مویرگ تغییر شکل میدهد.
د. لنفوسیت های T پس از تولید در مغز قرمز استخوان از طریق خون به غدۀ تیموس میروند و در آنجا بالغ میشوند. تیموس، غده ای درون ریز و لنفی( نه غیرلنفی) است. با توجه به این توضیحات میتوان گفت این مورد در ارتباط با هیچ یک از یاخته های مدنظر صورت سوال صحیح نیست!