گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.

کدام عامل می‌تواند باعث کاهش کیفیت تغذیه‌ای پاستا در فرآیند تولید شود؟

1 )  استفاده از دمای بالای خشک‌کردن 

2 ) 

استفاده از بسته‌بندی پلی‌اتیلن

3 ) 

وجود فیبر

4 ) 

ضخامت زیاد

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

دمای زیاد در خشک‌کردن می‌تواند باعث تخریب برخی مواد مغذی مانند ویتامین‌ها شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!