گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر بخواهید نانی با پوسته براق و طعم کمی ترش تهیه کنید، کدام دو کار را باید هم‌زمان انجام دهید؟

1 )  زدن تخم‌مرغ قبل پخت و افزودن سرکه

2 ) 

پاشیدن آب و افزودن شکر زیاد

3 ) 

کاهش نمک و پاشیدن آرد روی خمیر

4 ) 

استفاده از بخار و کاهش زمان پخت

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

تخم‌مرغ باعث براقیت می‌شود و سرکه طعم ملایم ترش و ماندگاری بهتر ایجاد می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!