گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

نوعی پروتئین تولید شده طی فرایندهای مهندسی پروتئین که مانع بروز سکته مغزی می‌شود، دارای کدام ویژگی است؟

1 ) 

برخلاف اینترفرون تولید شده به روش مهندسی ژنتیک، دچار تغییرات جزئی در تعداد آمینواسید شده است.

2 ) 

همانند اینترفرون تولید شده به روش مهندسی پروتئین، بسیار فعال‌تر از نوع طبیعی است.

3 ) 

برخلاف آمیلاز تولید شده به روش مهندسی پروتئین، در دماهای بالای مورد استفاده در مراحل تولید صنعتی ساختار آن تغییر می‌یابد.

4 ) 

همانند آمیلاز مقاوم به گرما، توسط یاخته‌های زنده موجود در طبیعت تولید نمی‌شود.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

منظور سؤال آنزیم پلاسمین است. آمیلاز تولید شده به روش مهندسی پروتئین در برابر گرما مقاوم است و ساختار آن در دماهای بالا تغییر نخواهد کرد ولی آنزیم پلاسمین تولید شده به روش مهندسی پروتئین دارای زمان فعالیت پلاسمایی و اثرات درمانی بیشتر است، نه پایداری بیشتر در دماهای بالا.

بررسی سایر گزینه‌ها:

گزینۀ «1» : پلاسمین تولید شده به روش مهندسی پروتئین دچار تغییرات جزئی در رمز آمینواسید یا توالی آمینواسید می‌شود یعنی به جای یکی از آمینواسیدهای آن، آمینواسید دیگری قرار می‌گیرد ولی تعداد آمینواسید تغییر نمی‌کند.

گزینۀ «2» : فعالیت ضد ویروسی اینترفرون تولید شده به روش مهندسی پروتئین به اندازۀ پروتئین طبیعی بدن است نه بیشتر.

گزینۀ «4» : آمیلاز مقاوم به گرما ممکن است توسط باکتری‌های گرما دوست در چشمه‌های آب گرم تولید شود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

امیر علی سلطانی