نوعی پروتئین تولید شده طی فرایندهای مهندسی پروتئین که مانع بروز سکته مغزی میشود، دارای کدام ویژگی است؟
1 )
برخلاف اینترفرون تولید شده به روش مهندسی ژنتیک، دچار تغییرات جزئی در تعداد آمینواسید شده است.
2 )
همانند اینترفرون تولید شده به روش مهندسی پروتئین، بسیار فعالتر از نوع طبیعی است.
برخلاف آمیلاز تولید شده به روش مهندسی پروتئین، در دماهای بالای مورد استفاده در مراحل تولید صنعتی ساختار آن تغییر مییابد.
4 )
همانند آمیلاز مقاوم به گرما، توسط یاختههای زنده موجود در طبیعت تولید نمیشود.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!