گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام ویژگی مربوط به روغن مصرفی کیک است؟

1 )  حداکثر پراکسید 2 میلی‌اکی‌والان بر کیلوگرم

2 ) 

پروتئین حداکثر 8/5 درصد

3 ) 

رطوبت حداکثر 14/2 درصد

4 ) 

عبور 98٪ ذرات از الک 180 میکرون

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

عدد پراکسید شاخص فساد اکسیداتیو در روغن‌هاست. روغن باید بی‌بو، یکنواخت و با پراکسید کمتر از 2 باشد. سایر ویژگی‌ها مربوط به آرد است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!