گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

بو و طعم خوش آناناس به دلیل وجود اتیل بوتانوات با فرمول ساختاری زیر است.

الف) این ترکیب به کدام دسته ترکیب‌های آلی (استرها یا کتون‌ها) تعلق دارد؟
ب) این ترکیب از واکنش کدام گروه‌ از مواد زیر به دست می‌آید؟
1) الکل و آلدهید
2) الکل و کربوکسیلیک اسید

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

الف) استر
ب) 2

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

علی بشیرنژاد