برچهها را در میوهها نیز میتوانیم تشخیص دهیم. همانطور که در شکل فعالیت 7 صفحۀ 133 کتاب زیستشناسی 2 دیده میشود، در خیار مرز برچهها از یکدیگر قابل تشخیص است.
بررسی سایر گزینهها:
گزینۀ «2» : گیاهان دوساله در سال اول رشد رویشی دارند و در سال دوم با تولید گل و دانه رشد زایشی دارند. مثلاً گیاهی مانند شلغم و چغندر قند در سال اول رشد رویشی دارند و مواد حاصل از فتوسنتز در ریشۀ آنها ذخیره میشوند. در سال دوم ساقۀ گلدهنده ایجاد میشود و مواد ذخیره شده در ریشه برای تشکیل گل و دانه به مصرف میرسند. این درحالی است که گیاه خیار، نوعی گیاه یک ساله بوده که در مدت یک سال یا کمتر، رشد و تولیدمثل میکند و سپس ازبین میرود.
گزینۀ «3» : بُنلاد چوبپنبهساز و یاختههای حاصل از آن در مجموع پیراپوست (پریدرم) را تشکیل میدهند. پیراپوست در اندامهای مسن، جانشین روپوست میشود. پیراپوست به علت داشتن یاختههای چوبپنبهای شده، نسبت به گازها نیز نفوذناپذیر است، درحالی که بافتهای زیر آن زندهاند و برای زنده ماندن به اکسیژن نیاز دارند؛ به همین علت در پیراپوست مناطقی به نام عدسک ایجاد میشود. سرلادهای پسین مانند بنلاد چوبپنبهساز تنها در درختان دولپهای دیده میشوند. این درحالی است که گیاه خیار، نوعی گیاه علفی است.
گزینۀ «4» : تشکیل ساقهها و ریشههایی با قطر بسیار در نهاندانگان دولپهای نمیتواند حاصل فعالیت سرلاد نخستین در این گیاهان باشد. بنابراین باید سرلادهای دیگری باشند تا بتوانند با تولید مداوم یاختهها، بافتهای لازم برای این افزایش قطر را فراهم کنند. به این سرلادها که در افزایش ضخامت نقش دارند، سرلاد پسین میگویند. همانطور که گفته شد، گیاه خیار فاقد سرلادهای پسین است.