آزمون آنلاین فصل 2 زیست شناسی (1) دهم تجربی
                                
                                
            متوسطه دوم نظری
                دهم
                علوم تجربی
                زیست شناسی (1)
    
    آبان
                                                                
                                
                                
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                    
                                        
                                        
                                                                    
                            
                            
                                            شامل مباحث:
                                                                                                                                                
فصل 2: گوارش و جذب مواد
گفتار 1: ساختار و عملکرد لولۀ گوارش
گفتار 2: جذب مواد و تنظیم فعالیت دستگاه گوارش
گفتار 3: تنوع گوارش در جانداران
                                                
                                                                                    
                                    فصل 2: گوارش و جذب مواد
گفتار 1: ساختار و عملکرد لولۀ گوارش
گفتار 2: جذب مواد و تنظیم فعالیت دستگاه گوارش
گفتار 3: تنوع گوارش در جانداران
                                              تعداد سوالات:  20
                                        
                                    
                                              سطح دشواری: 
                                            متوسط                                            
                                        
                                    
                                              شروع: 
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              پایان:
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              مدت پاسخگویی:
                                            
                                                20 دقیقه
                                            
                                        
                                    
                                    
                                                                            
                                                                                    
                                                
                                                    رایگان                                                
                                                
                                            
                                                                                                                    
                                    
                                                                            
                                            
                                                4,000 تومان                                            
                                            
                                        
                                                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                                                    
                                
                                لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
 
                            
                                
                                    پیش نمایش صفحه اول فایل
                                
                            گوارش پروتئین موجود در غذا .... .
 
     
                                         نادر شکفته جولاندان
                                            نادر شکفته جولاندان                                                                                      
                

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                        