{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1399/07/2

آزمون مجازی درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی سلامت و بهداشت آذر
شامل مباحث: درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  تعداد سوالات: 15
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 15 دقیقه

برای دانلود ثبت نام کنید ( وارد شوید ) و کیف پول خود را شارژ کنید.

آزمون مجازی درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | بهداشت و ایمنی مواد غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
ثبت شده در 2 مهر 1399
  

با توجه به این که برخی از قسمت‌های کپک و ریشه‌های آن قابل مشاهده نیست و در عمق مواد خوراکی نفوذ می‌کنند، برای مصرف موادغذایی که دچار کپک شده‌اند، چه توصیه‌ای دارید؟

فریده رضوی