آزمون مجازی درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | بهداشت و ایمنی مواد غذایی
دوره دوم متوسطه- نظری
دوازدهم
علوم تجربی
سلامت و بهداشت
آذر
شامل مباحث:
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تعداد سوالات: 15
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
15 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

پیش نمایش صفحه اول فایل
هر یک از موارد زیر مربوط به کدام یک از عوامل ایجاد فساد در مواد غذایی است؟
الف) افزودنیهای مواد غذایی
ب) رطوبت