نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

با توجه به واكنشهای $a$ و $b$، ارزش سوختی پروپن و متانول بهترتيب از راست به چپ برابر . . . و تقريباً . . . كيلوژول بر گرم است. $(C=12,O=16,H=:g.mo{{l}^{-1}})$
$a)2{{C}_{3}}{{H}_{6}}(g)+9{{O}_{2}}(g)\to 6C{{O}_{2}}(g)+6{{H}_{2}}O(l)+2058kJ$
$b)2C{{H}_{3}}OH(l)+3{{O}_{2}}(g)\to 2C{{O}_{2}}(g)+4{{H}_{2}}O(l)+726kJ$