نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
واکنش سوختن کامل اتن به صورت زیر است:
$\eqalign{
& {C_2}{H_{4(g)}} + 3{O_{2(g)}} \to 2C{O_{2(g)}} + 2{H_2}{O_{(g)}} + 1938kJ \cr
& (C = 12,H = 1gmo{l^{ - 1}}) \cr} $
آ) این واکنش گرماده است یا گرماگیر؟
ب) سطح انرژی واکنش دهندهها بیشتر است یا فرآوردهها؟
پ) محاسبه کنید اگر 10 گرم گاز اتن با درصد خلوص 90٪ بسوزد، چند کیلوژول گرما آزاد میشود؟

