نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

با توجه به واكنشهای زير، كدام گزينه نادرست است؟
$I){{N}_{2}}(g)+3{{H}_{2}}(g)\xrightarrow{{{25}^{{}^\circ }}C}2N{{H}_{3}}(g)+92kJ$
$II){{N}_{2}}{{H}_{4}}(g)+{{H}_{2}}(g)\xrightarrow{{{25}^{{}^\circ }}C}2N{{H}_{3}}(g)+183kJ$
$III)C(s,$ گرافیت$)+{{O}_{2}}(g)\to C{{O}_{2}}(g)+393/5kJ$
$IV)C(s,$ الماس$)+{{O}_{2}}(g)\to C{{O}_{2}}(g)+395/4kJ$