{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1399/08/29

امتحان مستمر درس 4 تا 6 سلامت و بهداشت

دوره دوم متوسطه- فنی دوازدهم مشترک شاخۀ فنی و حرفه‌ای سلامت و بهداشت دی
شامل مباحث:
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
درس 6: بیماری‌های غیر واگیر
  تعداد سوالات: 30
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 30 دقیقه

امتحان مستمر درس 4 تا 6 سلامت و بهداشت
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: تست جمع‌بندی
ثبت شده در 29 آبان 1399
  

با توجه به این که برخی از قسمت‌های کپک و ریشه‌های آن قابل مشاهده نیست و در عمق مواد خوراکی نفوذ می‌کنند، برای مصرف موادغذایی که دچار کپک شده‌اند، چه توصیه‌ای دارید؟