{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1399/10/13

آزمون مجازی سلامت و بهداشت | نوبت اول: درس 1 تا 8

دوره دوم متوسطه- کاردانش دوازدهم مشترک شاخۀ کاردانش سلامت و بهداشت بهمن
شامل مباحث:
درس 1: سلامت چیست؟
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 6: بیماری‌های غیر واگیر
درس 7: بیماری‌های واگیر
درس 8: بهداشت فردی
  تعداد سوالات: 20
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 20 دقیقه

آزمون مجازی سلامت و بهداشت | نوبت اول: درس 1 تا 8
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون ترم اول
ثبت شده در 13 دی 1399
  

چرا توصیه می‌شود مصرف روغن‌های نباتی جامد، فرآورده‌های لبنی پرچرب و چربی‌های گوشت، در برنامه غذایی روزانه، محدود شود؟