آزمون مجازی شماره 2 نوبت دوم علوم تجربی سوم دبستان | خرداد 1401
درس 1: زنگ علوم
درس 2: خوراکیها
درس 3: اندازه گیری مواد
درس 4: مواد اطراف ما
درس 5: آب مادهی با ارزش
درس 6: زندگی ما و آب
درس 7: نور و مشاهدهی اجسام
درس 8: جستوجو کنیم و بسازیم
درس 9: نیرو، همه جا (1)
درس 10: نیرو، همه جا (2)
درس 11: بکارید و ببینید
درس 12: هر کدام جای خود (1)
درس 13: هر کدام جای خود (2)
درس 14: از گذشته تا آینده
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
با توجه با کتاب درسی، چند مورد از موارد زیر از روشهای نگهداری مواد غذایی است؟
«ترشی کردن، کمپوت کردن، افزودن نمک، سرما دادن، مربا کردن»