آزمون آنلاین زیست دوازدهم | پروتئین ها
متوسطه دوم نظری
دوازدهم
علوم تجربی
زیست شناسی (3)
مهر
شامل مباحث:
گفتار 3: پروتئینها
تعداد سوالات: 25
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
30 دقیقه
رایگان
5,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
نام عمومی برای آنزیمهایی که با دلمه کردن پروتئین شیر، آن را به پنیر تبدیل مینمایند، ............... است.

