سوالات تستی درس 3 و 4 و 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | فصل 2: تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

«ستون اول»
الف) آب
ب) کاروتنوئید
ج) هموگلوبین
د) پروتئین
ه) چربی اشباع
و) گلیکوژن
«ستون دوم»
1- حمل اکسیژن در خون
2- حیاتیترین نیاز غذایی انسان
3- عامل تعیین کنندۀ سطح کلسترول خون
4- کربوهیدرات ذخیرهای در کبد و ماهیچهها
5- پیشساز ویتامین آ
6- پوکی استخوان
7- رشد، ترمیم و حفظ بافتهای عضلانی