آزمون آنلاین پودمان 4 دانش فنی تخصصی رشته صنایع غذایی | واحد یادگیری 7: کاربرد فناوری نانو در صنعت غذا
                                
                                
            متوسطه دوم فنی
                دوازدهم
                صنایع غذایی (کشاورزی)
                دانش فنی تخصصی
    
    اسفند
                                                                
                                
                                
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                    
                                        
                                        
                                                                    
                            
                            
                                            شامل مباحث:
                                                                                                                                                
                                                                                                    پودمان 4: فناوری نانو و غنی سازی در صنعت غذا
                                                
                                                                                    
                                    
                                              تعداد سوالات:  22
                                        
                                    
                                              سطح دشواری: 
                                            متوسط                                            
                                        
                                    
                                              شروع: 
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              پایان:
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              مدت پاسخگویی:
                                            
                                                25 دقیقه
                                            
                                        
                                    
                                    
                                                                            
                                                                                    
                                                
                                                    رایگان                                                
                                                
                                            
                                                                                                                    
                                    
                                                                            
                                            
                                                4,000 تومان                                            
                                            
                                        
                                                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                                                    
                                
                                لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
 
                            
                                
                                    پیش نمایش صفحه اول فایل
                                
                            اضافه کردن ریز مغذی های ضروری به مواد غذایی چه نامیده میشود؟
 
     
                                         فاطمه اشکانی
                                            فاطمه اشکانی                                                                                     
                

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    