نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

در واكنش فلز منيزيم با استيک اسيد، كدام تغييرات زير باعث افزايش سرعت توليد گاز ${{H}_{2}}$ میشود؟
الف) افزايش حجم محلول اسيد با اضافه كردن آب مقطر
ب) استفاده از پودر $Mg$ به جای قطعهٔ بزرگ است.
پ) افزايش فشار
ت) استفاده از فلز $Ca$ بهجای $Mg$