نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

در مورد آلدهيدها و كتونها كدام عبارتها درست هستند؟
الف) در آلدهيدها، كربنِ گروه كربونيل به يک اتم هيدروژن متصل است.
ب) در هر دو دسته، گروه عاملی دارای پيوند $C-O$ میباشد.
پ) در گياه ميخک، كتون و در بادام، آلدهيد وجود دارد.
ت) 2 -هپتانون يک كتون محسوب میشود كه در مولكول آن، اولين كربن به يک اتم اكسيژن متصل است.