نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
چند مورد از عبارتهای زیر صحیح است؟
آ) نگهداری اغلب مواد غذایی در سردخانهها برای فراهم کردن محیط سرد، خشک و تاریک به منظور جلوگیری از فاسد شدن میباشد.
ب) خشک کردن میوهها و تهیهٔ ترشی از آنها، روشهایی سنتی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی است.
پ) بستهبندی روغنهای مایع در ظروف کدر باعث جلوگیری از جذب نور و افزایش زمان ماندگاری آنها میشود.
ت) نمک سود کردن مانع رشد میکروبها و فساد مواد غذایی میشود.

