نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

با توجه به ساختارهای زیر، چه تعداد از عبارتهای زیر نادرستاند؟
الف) گروه عاملی موجود در تركیب (1) با گروه عاملی تركیب آلی موجود در بادام یكسان است.
ب) هر دو تركیب مانند تركیب آلی موجود در دارچین، گروه عاملی كربونیل دارند.
پ) فرمول مولكولی تركیب (2) به صورت ${{C}_{6}}{{H}_{12}}O$ میباشد.
ت) تركیبهای (1) و (2) ایزومر یكدیگر هستند و خواص فیزیكی و شیمیایی یكسانی دارند.