نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد از عبارت های زیر، درست است؟
آ) مواد غذایی گوناگون با جرم برابر، در تأمین ماده و انرژی مورد نیاز بدن ارزش یکسان دارند.
ب) دما توصیفی از ویژگی های یک ماده است که از میانگین تندی ذره های سازنده آن خبر می دهد.
پ) انرژی گرمایی یک سامانه جزو ویژگی آن سامانه به شمار نمی آید بلکه توصیفی از انجام یک فرایند است.
ت) تغییرات دمایی موادی که ظرفیت گرمایی ویژه بالاتری دارند، به مبادله انرژی گرمایی کمتری نیاز دارد.