گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
شیمی (2) 1397/04/20

نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم

متوسطه دوم نظری یازدهم علوم تجربی شیمی (2) بهمن
شامل مباحث:
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی‌، آنتالپی پیوند، گرو‌ه‌های عاملی اکسیژن‌دار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازه‌گیری آنتالپی واکنش‌ها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
  تعداد سوالات: 60
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 80 دقیقه

نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: تست جمع‌بندی
ثبت شده در 20 تیر 1397
  

چند مورد از عبارت‌های زیر صحیح است؟

آ) نگهداری اغلب مواد غذایی در سردخانه‌ها برای فراهم کردن محیط سرد، خشک و تاریک به منظور جلوگیری از فاسد شدن می‌باشد.

ب) خشک کردن میوه‌ها و تهیهٔ ترشی از آن‌ها، روش‌هایی سنتی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی است.

پ) بسته‌بندی روغن‌های مایع در ظروف کدر باعث جلوگیری از جذب نور و افزایش زمان ماندگاری آن‌ها می‌شود.

ت) نمک سود کردن مانع رشد میکروب‌ها و فساد مواد غذایی می‌شود.