طراحی آموزشی علوم تجربی سوم دبستان منطبق بر الگوی دیک و کاری | درس 2: خوراکیها
مرحله 1: شناسایی غایت های آموزشی (هدف یا اهداف کلی)
آشنایی دانش آموزان با مواد غذایی
آشنایی با نحوه صحیح تغذیه با گروه¬های غذایی موجود
مرحله 2: تحلیل آموزشی
اهداف در حیطه شناختی
- آشنایی با 4 گروه مواد غذایی و مثال های هر گروه
- آشنایی با شرایط نگهداری انواع غذاها
- آشنایی با تاریخ مصرف مواد غذایی
- تشخیص و مقایسه مواد غذایی سالم و ناسالم
اهداف در حیطه عاطفی
- ایجاد علاقه جهت بررسی بیشتر مواد غذایی به لحاظ فایده ها و مضرات
- ایجاد علاقه جهت مصرف بیشتر میوه جات و سبزیجات ولبنیات کم چرب در تغذیه روزانه
- ایجاد نگرش منفی در خصوص مواد غذایی ناسالم
اهداف در حیطه روانی حرکتی
- رسم و تکمیل جدول فهرست مواد غذایی مصرفی روزانه
- پخت یا ساخت یک نوع غذای ساده مانند سالاد
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.