آزمون عملکردی علوم تجربی سوم دبستان مکتب القرآن آران و بیدگل | طبقه بندی خوراکی ها
اهداف و انتظارات آموزشی (ملاک ارزیابی):
موادغذایی مورد نیاز برای درست کردن غذا را به درستی یادداشت کرده است.
چهار گروه موادغذایی را به درستی نوشته است.
موادغذایی را به درستی دسته بندی کرده است.
فواید موادغذایی را به خوبی میشناسد.
سوالات را بدون راهنمایی و کمک درک کرده و انجام میدهد.
در زمان تعیین شده آزمون را به پایان رسانده است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.