دو سری نمونه سوال آزمون فصل 3: کشاورزی در ایران (درس 5 و 6) | مطالعات اجتماعی ششم
«کشاورزی» به عنوان منبع اصلی غذای مردم ایران
«منطقههای خشک» و «نیمهخشک» کشور
«خاکهای حاصلخیز» و «آفتابی بودن» به عنوان عوامل تاثیرگذار در طعم میوهها
«کشت یک ساله» و «کشت بیش از یک سال»
«کشت گلخانهای» برای مقابله با سردی مناطق
«مرحلههای کشاورزی» شامل «کاشت، داشت، برداشت»
«عوامل طبیعی» مانند «بارش تگرگ»، «آفت»، «حشرات» و «عوامل انسانی» مانند «تهیه سم و آفتکش»
«خشکبار سردسیری» و «خشکبار گرمسیری» در کشاورزی
«کشت برنج» و «محصولات جالیزی» و «حبوبات»
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.