آزمون خوراکی ها و اندازه گیری مواد | علوم تجربی پایه سوم دبستان مالک اشتر
آگاهی از اهمیت گروههای غذایی مختلف و نقش آنها در سلامتی بدن
شناسایی مواد مغذی مهم و مزایای هر ماده غذایی برای بدن
یادگیری در مورد «بشقاب سلامت» و راهنمای تغذیه سالم روزانه
درک مفهوم نشانههای تغذیهای مانند «سیب سلامت» و ارتباط آنها با کیفیت خوراکیها
توانایی تفسیر تاریخ تولید و انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی
ارزیابی جدولهای تغذیهای برای شناسایی میزان قند، چربی، و نمک در خوراکیها
آموزش راههای پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامتی با مصرف خوراکیهای مناسب
آشنایی با توصیههای تغذیهای برای انتخاب سالمتر در وعدههای غذایی
کاربرد واحدهای اندازهگیری مانند گرم، کیلوگرم، لیتر، و میلیلیتر برای وزن و حجم مواد
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.