 
                    
                    چند روزه که پیداش نیست!
امیر خدنگ نیکفرجام
دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی
استان خراسان رضوی، شهر مشهد
هنرستان شهید یوسفی ناحیه 6 مشهد
این صفحه 3,636 بار بازدید شده
https://www.instagram.com/amir_nikfarjam6/
درس هایی که تدریس می کنم:
دانش فنی پایه صنایع غذایی دهم تولید کمپوت و کنسرو یازدهم کارگاه نوآوری و کارآفرینی یازدهم روغن کشی میوه و دانههای روغنی دوازدهم تولید و بسته بندی فرآوردههای دام و طیور دوازدهم دانش فنی تخصصی دوازدهمساعت هایی که آمادگی کلاس خصوصی دارم:
| ساعت / روز | 10 - 8 | 12 - 10 | 14 - 12 | 16 - 14 | 18 - 16 | 20 - 18 | 22 - 20 | 24 - 22 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| شنبه | ||||||||
| یک شنبه | ||||||||
| دو شنبه | ||||||||
| سه شنبه | ||||||||
| چهار شنبه | ||||||||
| پنج شنبه | ||||||||
| جمعه | 
                     
                    
                          تالیفات
                    
                
                - 
                        بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن 
- 
                        بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن 
- 
                        مقاله Probiotic potential of Lactobacillus strains isolated from Iranian traditional pickled garlic and using them in fermented olive 
 
    
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                        