امروز اینجا بود!
امیر خدنگ نیکفرجام
دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی
استان خراسان رضوی، شهر مشهد
هنرستان شهید یوسفی 2 ناحیه 6 مشهد
این صفحه 2,955 بار بازدید شده
https://www.instagram.com/amir_nikfarjam6/
درس هایی که تدریس می کنم:
دانش فنی پایه صنایع غذایی دهم تولید کمپوت و کنسرو یازدهم کارگاه نوآوری و کارآفرینی یازدهم روغن کشی میوه و دانههای روغنی دوازدهم تولید و بسته بندی فرآوردههای دام و طیور دوازدهم دانش فنی تخصصی دوازدهمساعت هایی که آمادگی کلاس خصوصی دارم:
ساعت / روز | 10 - 8 | 12 - 10 | 14 - 12 | 16 - 14 | 18 - 16 | 20 - 18 | 22 - 20 | 24 - 22 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
شنبه | ||||||||
یک شنبه | ||||||||
دو شنبه | ||||||||
سه شنبه | ||||||||
چهار شنبه | ||||||||
پنج شنبه | ||||||||
جمعه |
تالیفات
-
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
-
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
-
مقاله Probiotic potential of Lactobacillus strains isolated from Iranian traditional pickled garlic and using them in fermented olive