مواد تشکیل دهنده ی مواد مخاطی باعث چسبنده شدن غده ی غذا و لغزنده شدن آن میشود.
گاما رو نصب کن!
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما به طور ویژه «بسته یکساله گاما» رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
مواد تشکیل دهنده ی مواد مخاطی باعث چسبنده شدن غده ی غذا و لغزنده شدن آن میشود.
پاسخ ها: {{ repliesNum }}