Loading [MathJax]/extensions/TeX/cancel.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

گلوکز (C6H12O6) دارای 22^10 × 3.01 اتم اکسیژن است. جرم این نمونه چند گرم و تقریبا شامل چند اتم هیدروژن است؟

Cr Br
    Cr Br
  23 آذر 12:50

9 پرسش 16 پاسخ 6.2K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دهم علوم تجربی شیمی (1)

گلوکز(C6H12O6) دارای 22^10 × 3.01 اتم اکسیژن است. جرم این نمونه چند گرم و تقریبا شامل چند اتم هیدروژن است؟ (H=1g/mol , O=16g/mol C=12g/mol)


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 3

Cr Br
    Cr Br
  1400/09/30

9 پرسش 16 پاسخ 6.2K امتیاز
پاسخ انتخاب شده

جواب میشه جرم نمونه 1.5 گرم است و تقریبا دارای22^10 × 6.02 اتم هیدروژن است

slawter HA
    slawter HA
  1400/09/23

0 پرسش 371 پاسخ 5.7K امتیاز

جواب میشه 0.9 گرم و توی این نمونه تقریبا 0.36 در ده بتوان منفی 23 اتم هیدروژن وجود داره.

دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
    دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
  بروزرسانی 1403/03/17

0 پرسش 28035 پاسخ 71.8K امتیاز

گلوکز، یکی از قندهای مونوساکارید (تک قندی) بوده که به نام های D- گلوکز، D-گلوکوپیرانوز، قند انگور، قند ذرت، دکستروز و سرلوز نیز نامیده می‌شود. دارای فرمول عمومی C6H12O6 بوده و با داشتن گروه هیدروکسیل به خوبی در آب محلول است. واکنش اکسیداسیون آن در سیستم حیاتی جانوران اتفاق می‌افتد و به همراه تولید آب و کربن دی اکسید مقدار زیادی انرژی ایجاد می نماید. گلوکز در طبیعت به حالت آزاد و یا در ترکیب یافت می‌شود، نه تنها متداول ترین قند به شمار می رود، بلکه فراوان ‌ترین ترکیب شیمیایی طبیعی نیز محسوب می‌شود. گلوکز در حالت آزاد در بیشتر گیاهان دیده می شود. این قند، همراه با D- فروکتوز در غلظت های قابل ملاحظه در انگور، انجیر و سایر میوه‌های شیرین و در عسل وجود دارد. به طور کلی سلولز، نشاسته و گلیکوژن از واحدهای گلوکز تشکیل شده‌اند. همچنین گلوکز بزرگترین جزء ساختاری بسیاری از الیگوساریدها به ویژه ساکاروز و بسیاری از گلیکوزیدها را تشکیل می‌دهد. این قند را می‌توان به روش تجارتی از هیدرولیز نشاسته ذرت توسط یک اسید معدنی رقیق تهیه نمود. گلوکز تجاری حاصل شده در حد زیادی در کارخانجات تولید شیرینی، مربا و کمپوت سازی مورد استفاده قرار می گیرد.